Impuls & Woortblind sinds lange tijd onderdeel van ADHD Europe,  hebben hun krachten gebundeld met het ADHD Vrouwen Project om informatie in het Nederlands te verstrekken.   Met dank aan Saskia Elswijk die zo vriendelijk is geweest de vertaling te verzorgen.

Dit is niet bedoeld als een klinisch platform op onze website, maar een leuke, veilige plek voor vrouwen van alle leeftijden om zichzelf te uiten, meer te leren over wat hen maakt tot wie ze zijn en hoe te navigeren door hun beperkingen terwijl ze hun sterke punten erkennen en waarderen.

De informatie op deze website is geschreven door Joanne Norris Ed.D  Zij is ADHD, ASC, Dyslexie Coach, Past President & Advisor van ADHD, ASC & LD Belgium. Sinds mei 2011 maakt zij de Knowing Me, Know You!, de Engelstalige supportgroep voor (ongediagnosticeerde) vrouwen met ADHD mogelijk.

Doneert u via uw bank of PayPal?

Als je het kunt betalen, doneer dan alsjeblieft aan ADHD Europe – elke euro maakt een verschil! Als u ervoor kiest om niet te doneren, overweeg dan om deze pagina of blogposts van onze site te delen met uw familie, vrienden, collega’s en volgers en help ons het bewustzijn te vergroten. 

© ADHD Europe. | Rue Washington 40, B-1050 Brussels, Belgium | Privacy Policy